23/9/2024

Η Ατζέντα του NextGenHR 2024: Ένα δυναμικό συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον του Ανθρώπινου Δυναμικού

Καριέρα

Ανακοινώθηκε η ατζέντα του πολυαναμενόμενου συνεδρίου NextGenHR 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης. 
 
Με βασικό στόχο την ανάδειξη των πιο σύγχρονων πρακτικών και τάσεων στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), το φετινό συνέδριο φέρνει μαζί του κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Τι μπορείτε να περιμένετε από το NextGenHR 2024:
 
Διακεκριμένοι Ομιλητές:
 
Το συνέδριο φιλοξενεί ηγέτες του κλάδου, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από εμπνευσμένες ομιλίες. Ανάμεσά τους, C-level στελέχη, HR experts, και ειδικοί στην ηγεσία, την ανάπτυξη ταλέντων και την τεχνολογία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.
 
Εκτεταμένη Ατζέντα:
 
Η ατζέντα περιλαμβάνει θέματα όπως η ανάπτυξη ηγεσίας, η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο του HR, το Employee Engagement, το Talent Acquisition, το Burnout και πολλά άλλα καίρια ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις.
 
Διαδραστικά Workshops & Συζητήσεις:
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαδραστικά workshops στα πλαίσια του προτωποριακού Activity Center, όπου θα αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Ακόμη, θα πάρουν μέρος σε μια live έρευνα και θα παρακολουθήσουν ένα δυναμικό debate που αφορά ένα τρέχον ζήτημα του κλάδου!
 
Networking:
 
Το NextGenHR 2024 προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για δικτύωση, φέρνοντας κοντά επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Το networking αποτελεί σημαντικό μέρος του συνεδρίου και φέτος ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Networking Party που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, μετά το τέλος των ομιλιών!
 
Γιατί να συμμετέχετε:
 
Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από τους κορυφαίους του κλάδου, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις και να ανακαλύψετε νέες στρατηγικές που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 
🔹 Δείτε την πλήρη ατζέντα και κλείστε τη θέση σας εδώ.
 
Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτού του μοναδικού event και να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού.