14/10/2024

Πλησιάζει το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024)

Καριέρα

Φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεταξύ 20 - 23 Οκτωβρίου 2024.
 
Το GR-I-CE 2024 αποτελεί ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που λειτουργεί παράλληλα και ως τόπος συνάντησης της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, γύρω από τα θέματα της πράσινης καινοτομίας, της κυκλικής οικονομίας και γενικότερα της βιώσιμης ανάπτυξης.
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, νεοφυείς επιχειρήσεις και εκπρόσωποι επιχειρήσεων θα ανταλλάξουν γνώσεις και θα αναπτύξουν συνέργειες στους τομείς του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης, παρουσιάζοντας καινοτόμες και κυκλικές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού B2B Συναντήσεων.
 
Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Κτιρίου Αβέρωφ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, με εμβληματικές παρουσιάσεις και ομιλίες, τις οποίες θα ακολουθήσει χρόνος για δικτύωση με ζωντανή μουσική και ποτό.
Εντός του συνεδρίου, εκτός από τις επιστημονικές παρουσιάσεις και τις συζητήσεις φορέων, θα φιλοξενηθούν και μοναδικά δρώμενα που συνδυάζουν την επιστήμη και την τεχνολογία, με την μουσική και την τέχνη. 
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ και η κράτηση εισιτηρίων εδώ.
 
Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την επιστημονική εποπτεία της Έδρας UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), σε συνεργασία με την Mantis Beyond Innovation.
 
Υπό την αιγίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων- ΡΑΑΕΥ, Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων- ΕΕΔΣΑ, Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ, και Hellenic Association for Energy Economics- HAEE (διοργανώνουν ειδικές συνεδρίες- στρογγυλά τραπέζια στα πλαίσια του Συνεδρίου).
 
Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο διατίθενται στο https://griceconf.eu/.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας