16/10/2024

Ετήσιο συνέδριο IPMA Greece με τίτλο «Project Management in a Changing World: Strategy, ESG & Other Trends»

Καριέρα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 18:00 – 21:30 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του IPMA Greece με τίτλο «Project Management in a Changing World: Strategy, ESG & Other Trends» στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, στην Αθήνα (αίθουσα Ολυμπία). Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, η στρατηγική, η βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και άλλες σημαντικές τάσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της προσαρμογής και της επιτυχίας.
 
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση γεμάτη με δυναμικές παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων και ευκαιρίες δικτύωσης με επαγγελματίες από διάφορους τομείς. Εξειδικευμένοι ομιλητές από τον χώρο του project management, των επιχειρήσεων και της βιωσιμότητας θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουμε.
 
Επίσης, την ημέρα του συνεδρίου (16:00 – 17:30) θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του ΕΔΔΕ, όπου προσκαλούνται τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΕΔΔΕ. 
 
Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας