Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους τεχνικών υπηρεσιών και των τμημάτων συντήρησης, λειτουργίας και αξιοπιστίας του εξοπλισμού των βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας τροφίμων. Ως εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μπορεί να υποστηρίξει και εργαζόμενους της παραγωγής για την εύρυθμη εποπτεία των ενεργειών των τεχνικών τμημάτων.
Σκοπός
Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση των εργαζομένων στα Τεχνικά Τμήματα της Βιομηχανίας Τροφίμων, εστιάζοντας στην κατανόηση του θεσμικού πλαισίου και των θεμελιωδών αρχών της Ασφάλειας Τροφίμων. Επισημαίνει τον καθοριστικό ρόλο των Τεχνικών Τμημάτων στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, ενισχύοντας την πρόληψη, τη διορατικότητα και την υπευθυνότητα κατά τις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως η συντήρηση, η επέμβαση σε βλάβες και ο σχεδιασμός. Παράλληλα, το πρόγραμμα εισάγει τις αρχές της Υγιεινής και της Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων, συνδυάζοντας θεωρητική γνώση με πρακτικές εφαρμογές.
Περιγραφή σεμιναρίου
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος