29/10/2018

Σεμινάρια για επαγγελματίες στο a la carte από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη στη Λάρισα

Σεμινάρια

«Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ» | Σεμινάρια Μαγειρικής - Εστίασης για επαγγελματίες 

Μια διαφορετική προσέγγιση από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.

"Ένας σεφ πια δεν κερδίζει τίποτα με το να «κλείνεται» στην κουζίνα του. Οφείλει να είναι σε θέση να υποστηρίξει τη δουλειά του πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη του, με το προσωπικό της σάλας, τη διεύθυνση και την ιδιοκτησία. Να ξέρει πολύ καλά την ταυτότητα του εστιατορίου έτσι ώστε να μπορεί να φωτιστεί και η δική του δουλειά παρουσιάζοντας το κατάλληλο μενού. Ένας σεφ οφείλει να ξέρει από τη μία να προστατεύει την ιδιοκτησία ελέγχοντας τα κόστη και τη διαχείριση των πρώτων υλών αλλά και να προτείνει συνεχώς τρόπους αύξησης του κέρδους της επιχείρησης.
 
Ένας σεφ καλείται να χτίσει την ομάδα του. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι και το πιο δύσκολο. Πώς χτίζουμε μία ομάδα; Πώς διαχειριζόμαστε τις εντάσεις και το στρες; Πώς «προχωράμε» μπροστά όλοι μαζί και ο κάθε ένας μόνος του;"
 
Με αυτά τα λόγια ο Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης μας προσκαλεί σε νέα σεμινάρια Μαγειρικής - Εστίασης για επαγγελματίες στο a la carte, τα οποία διοργανώνει στη Λάρισα στις 5,6,7,8 & 9 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια θα διοργανωθούν και στην Αθήνα.
 
Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι ακόλουθες:
  • «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ» ΘΕΣΕΙΣ 35
  • «ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ» ΘΕΣΕΙΣ 45
  • «STRESS MANAGEMENT» ΘΕΣΕΙΣ 35
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα είτε να παρακολουθήσουν ολόκληρο το σεμινάριο είτε μεμονωμένα κάποια ενότητα.
 
Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε ειδικές τιμές για τους αναγνώστες του Semifind.gr.
 
Περισσότερες πληροφορίες: Stylianoudakis Contemporary Flavours
 
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας